Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017

Πρεμιέρα με το.. δεξί για την Καστοριά η οποία στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος στον 3ο όμιλο, επικράτησε του ‘’Θύαμι’’ Καστρίουμε σκορ 2-1, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

Κατηγορία : Ποδόσφαιρο

Νέες και νέοι, 30 μαθητές από όλη τη χώρα, έμπλεξαν τη γούνα με την τέχνη και έκλεισαν μια χρονιά δημιουργίας δίπλα στο καθηγητή του Royal College of Art – London Βασίλη Καρδάση, τον Ηλία Ρέββα, τον Λάζαρο Μάρκου

Κατηγορία : Γούνα

Όμορφο θέαμα, στους φίλους του Μπάσκετ, προσέφεραν οι παίδες του Άργους Ορεστικού  και οι παίδες του Πρωτέα Γρεβενών,που «διασταύρωσαν» τα ξίφη τους, το απόγευμα της Κυριακής (2-4) στο κλειστό του Άργους.

Κατηγορία : Μπάσκετ

Ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου συμμετείχε στον  δεύτερο και τελευταίο αγώνα αξιολόγησης των αθλητών όλων των σωματείων με σκοπό την ένταξή τους στην εθνική ομάδα,

Κατηγορία : Άλλα σπορ

Μετά από ένα πολύ ωραίο, δυνατό και συναρπαστικό σε εξέλιξη φιλικό παιχνίδι, με πλούσιο θέαμα, 5 γκολ και ευκαιρίες, η γυναικεία ομάδα της Δόξας Αμπελοκήπων γνώρισε την ήττα από την αντίστοιχη γυναικεία ομάδα της Σκεντερμπέου Αλβανίας με σκορ 2-3.

Κατηγορία : Ποδόσφαιρο

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς συνήλθε έκτακτα σήμερα Τετάρτη και ώρα 11:00 στο Δημοτικό Κατάστημα και αφού άκουσε το Δήμαρχο Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή,

Κατηγορία : Επικαιρότητα

 

Χωρίς να ενθουσιάσει με την εμφάνισή της η ομάδα της Καστοριάς κέρδισε σχετικά εύκολα τον ’’Θύαμις’’ Καστρίου με σκορ 2-1 στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος στον 3ο όμιλο.

Κατηγορία : Ποδόσφαιρο

Δείτε τα αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας σε όλους τους ομίλους και τα ζευγάρια της 2ης αγωνιστικής.

Κατηγορία : Ποδόσφαιρο

Την ίδρυση της δικής του νεοφυούς επιχείρησης με έδρα την Κοζάνη ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2016 ο 25χρονος Κωνσταντίνος Σιαμπανόπουλος.

Κατηγορία : Επικαιρότητα
Σελίδα 1 από 4