Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 04 Απριλίου 2017

Ένα πολύ δυνατό και ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι θα δώσει αύριο Τετάρτη η γυναικεία ομάδα της ‘’Δόξας’’ Αμπελοκήπων αντιμετωπίζοντας την Αλβανική Σκεντερμπέου.

Κατηγορία : Ποδόσφαιρο

Την Δευτέρα 3 του Απρίλη, για τέταρτη συνεχή χρονιά η Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς και το Κέντρο Ημέρας για Παιδιά, Εφήβους και Νεαρούς Ενήλικες με Διαταραχή στο Φάσμα του Αυτισμού Ν. Καστοριάς διοργάνωσε τους Αθλητικούς Αγώνες ‘Όλοι Διαφορετικοί- Όλοι Ίσοι’

Κατηγορία : Επικαιρότητα

Η Παιδική Σκηνή Ροντίδη παρουσιάζει, το αγαπημένο παραμύθι των παιδιών, "Η Χιονάτη & οι 7 Νάνοι" σε θεατρική διασκευή.

Κατηγορία : Πολιτισμός

Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες, παρά μόνο για υλικές ζημιές.

Κατηγορία : Επικαιρότητα

Την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνών μεταξύ των ομάδων Μακεδονικός Βεύης (Φλώρινας – Τριγλία Χαλκιδικής που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5 Απριλίου

Κατηγορία : Ποδόσφαιρο

Τοποθέτηση του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Κίμωνα Μιταλίδη, στη Νομαρχιακή Συνέλευση της Νέας Δημοκρατίας στην Καστοριά, 2/4/2017.

Κατηγορία : Επικαιρότητα

"Μετά τον αδόκητο χαμό του φίλου και μέλους του Δ Σ του πολιτιστικού συλλόγου Τσάκωνης Τζέλιου Κοσμά, με ομόφωνη απόφαση το Δ Σ του συλλόγου ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ όλες τις προγραμματισμένες για το 2017 εκδηλώσεις."

Κατηγορία : Επικαιρότητα

Καταγράφουμε την ιστορία σήμερα για να μην μας διαγράψει αύριο. Αφιερωμένο στην 42η  Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς

Κατηγορία : Γούνα

Ένα υπέροχο βίντεο για τον ορεινό όγκο του Γράμμου, που αποκαλύπτει τις ομορφιές του βουνού της Καστοριάς

Κατηγορία : Επικαιρότητα

Συνάντηση με τον νέο Γενικό Πρόξενο της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη Alexander Shcherbakov είχε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, στο γραφείο του στην Περιφέρεια.

Κατηγορία : Επικαιρότητα
Σελίδα 1 από 3