Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 02 Απριλίου 2017

Καυστικό σχόλιο της επικεφαλής του συνδυασμού "Ελπίδα", Γεωργίας Ζεμπιλιάδου για τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρο Κυπίδη.

Κατηγορία : Επικαιρότητα

Την ικανοποίησή του για την Fur Excellence in Athens 2017, εξέφρασε ο αντιπρόσωπος της American Legend στην Ελλάδα, Δημήτρης Σιώμος.

Κατηγορία : Γούνα

Σε χαλαρούς ρυθμούς κύλησε η τελευταία ημέρα της έκθεσης γούνας του ΣΕΓ στην Αθήνα με τους εμπορικούς επισκέπτες να δίνουν έστω και στο... παρά πέντε παραγγελίες.

Κατηγορία : Γούνα

Την περίφημη Πινακίδα του Δισπηλιού, που ήρθε στο φως μετά το ανασκαφικό έργο στον προϊστορικό Λιμναίο Οικισμό του Δισπηλιού και αποτελεί το αρχαιότερο δείγμα γραφής στον Ευρωπαϊκό χώρο,

Κατηγορία : Επικαιρότητα

Καθαριότητα και λουλουδοφυτεύσεις περιελάμβαναν οι σημερινές δραστηριότητες των μελών - μικρών και μεγάλων - του Συλλόγου ΛΥΒ

Κατηγορία : Επικαιρότητα

Όλα… ρόδινα διαγράφονται για το μέλλον του βιομηχανικού τριαντάφυλλου που καλλιεργείται συστηματικά σε επιλεγμένες περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, και ειδικότερα στην περιοχή του Βόιου Κοζάνης.

Κατηγορία : Επικαιρότητα

Με 30% αύξηση στο σύνολο και 60% από τη Ρωσία έκλεισε η Fur Excellence in Athens 2017 τις πύλες της.

Κατηγορία : Γούνα

Την Καστοριά επισκέφθηκε ο Σύλλογος Λευκιανιών Πάρου, καταγράφοντας φωτογραφικά στιγμιότυπα από τα σημεία που επισκέφθηκε. Οι εντυπώσεις ...άριστες

Κατηγορία : Επικαιρότητα

Η Καστοριά νίκησε άγχος, αγωνιστικά προβλήματα και το Ανατόλια με σκορ 85-76, μειώνοντας τον «μαγικό» αριθμό των απαιτούμενων ροζ φύλλων αγώνα για την άνοδό της στην Α2 στο ένα !!!

Κατηγορία : Μπάσκετ
Σελίδα 1 από 4