• Τουριστικό χάρτη - οδηγό για του επισκέπτες της Καστοριάς ετοιμάζει ο Λ. Παπαδημητρίου (Βίντεο)

  Τουριστικό χάρτη - οδηγό για του επισκέπτες της Καστοριάς ετοιμάζει ο Λ. Παπαδημητρίου (Βίντεο)

  Με στόχο την παρ

 • Το

  Το "Φουλ του Άσσου" του Νίκου Κοτανίδη υποψήφιο για τα βραβεία του Public 2017

  Το βιβλίο του Κα

 • Ξεκίνησε σήμερα τη λειτουργία του το τουριστικό περίπτερο Καστοριάς (Φωτο & Βίντεο)

  Ξεκίνησε σήμερα τη λειτουργία του το τουριστικό περίπτερο Καστοριάς (Φωτο & Βίντεο)

  Παραδόθηκε στο κ

 • Γ. Μαλέας για φράγμα Νεστορίου: Πάμε για ματαίωση του έργου ( ; ) - Βίντεο

  Γ. Μαλέας για φράγμα Νεστορίου: Πάμε για ματαίωση του έργου ( ; ) - Βίντεο

  Έντονη ανησυχία

ΣΕΝΤΡΑ εφημερίδα του νομού Καστοριάς

Η φάση που ‘’σημάδεψε’’ τον σημερινό αγώνα της ημιτελικής φάσης Κυπέλλου μεταξύ των ομάδων ‘’Γράμμου’’ Μαυροχωρίου – ‘’Αστραπής’’ Μεσοποταμίας, ήταν αυτή του 84ου λεπτού και ενώ το σκορ ήταν 2-1 υπέρ του ‘’Γράμμου.

Κατηγορία : Ποδόσφαιρο

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ της ΣΕΝΤΡΑΣ από τον σημερινό ημιτελικό κυπέλλου μεταξύ του "Γράμμου" Μαυροχωρίου και της "Αστραπής" Μεσοποταμίας.

Κατηγορία : Ποδόσφαιρο

Οι δώδεκα χώρες της ζώνης του ευρώ ολοκλήρωσαν σαν σήμερα πριν από 15 χρόνια το πέρασμα στο κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα, επιτυγχάνοντας τη μεγαλύτερη οικονομική μεταρρύθμιση της σύγχρονης ιστορίας τους.

Κατηγορία : Οικονομία

Ο Σύλλογος μας συμμετέχει στην Πανελλαδική προειδοποιητική  στάση εργασίας την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017 από τις 12.00 μ.μ. έως τη λήξη του ωραρίου που προκήρυξαν από κοινού η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων ΙΚΑ (ΠΟΣΕ – ΙΚΑ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ).

Κατηγορία : Επικαιρότητα

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της ακριτικής Ιεροπηγής στην Καστοριά, με την εμφάνιση τριών αρκούδων χθες βράδυ μέσα στο χωριό!

Κατηγορία : Επικαιρότητα

Ο Μάρτης πιθανότατα έχει τις ρίζες του στην Αρχαία Ελλάδα, και συγκεκριμένα στα Ελευσίνια Μυστήρια, όπου έδεναν μια κλωστή (την Κρόκη) στο δεξί τους χέρι και το αριστερό τους πόδι.

Κατηγορία : Πολιτισμός

Ο Κούλης Καραταϊδης επιστρέφει στον Ολυμπιακό. Ο βετεράνος αρχηγός των «ερυθρόλευκων» αναλαμβάνει διευθυντής στην ακαδημία της ΠΑΕ. Ο αμυντικός από την Καστοριά δήλωσε πως η ομάδα του Πειραιά «είναι η ζωή μου, το σπίτι μου, η οικογένεια μου».

Κατηγορία : Ποδόσφαιρο

 

Διαβάστε το σκεπτικό με το οποίο η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Καστοριάς απέρριψε την ένσταση του Μ. Αλεξάνδρου Καλλιθέας για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Artnand Tahirllari.

Κατηγορία : Ποδόσφαιρο
Έρευνα για τη μελέτη των πληθυσμών της άγριας πεδινής πέρδικας (Perdix perdix) στην Ελλάδα, με στόχο την διαχείριση και τη στήριξη των άγριων αυτοχθόνων πληθυσμών,
 
Κατηγορία : Επικαιρότητα
Με απόφασή του, το ∆ιοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΕ∆ καθόρισε χθες, σε εφαρμογή της υπουργικής απόφασης του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης,
 
Κατηγορία : Επικαιρότητα
Σελίδα 1 από 4