Παρασκευή, 21 Απρίλιος 2017 14:03

Φουντώνει η μάχη για τα άκοπα χόρτα στο Μαυροχώρι

Τα άκοπα χόρτα αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα όλων των χωριών, όμως στο Μαυροχώρι το θέμα πήρε και άλλες διαστάσεις.
Ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μαυροχωρίου, κ. Μπάμπης Τριανταφύλλου με αναρτήσεις του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ρίχνει τις ευθύνες στην Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, κ. Ματούλα Αντωνίου.
 
Ο ίδιος, μιλώντας στον Antennes FM είπε ότι η κα. Αντωνίου έχει απέναντί του απαξιωτική συμπεριφορά, τονίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να γίνει υπάλληλός της, αφού του ζητά να κόβει ο ίδιος τα χόρτα.
 
“Η κα. Αντωνίου” είπε ακόμη “χρησιμοποιεί για την κοπή των χόρτων στο χωριό της ανθρώπους με οχτάμηνα, χωρίς να κάνει το ίδιο και για άλλες περιοχές.”
 
Η κα. Ματούλα Αντωνίου, μιλώντας επίσης στον Antennes FM είπε ότι το μόνο που κάνει ο κ. Τριανταφύλλου είναι να με κράζει στο Facebook.
 
“Δεν κάνουμε διακρίσεις και όλα γίνονται βάση προγραμματισμού. Πέρυσι, για την κοπή των χόρτων διαθέσαμε 65.000 ευρώ, ενώ δεν υπάρχουν καθόλου χρήματα.
 
Έτσι, η όλη δουλειά γίνεται με τους 9 υπαλλήλους που διαθέτει ο Δήμος και που πρέπει να φροντίσουν όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα του Δήμου.”
 
Κατηγορία : Καστοριά